D E S P R E… N O I

Suntem o firmă ce realizează proiecte de rezistență pentru diferite tipuri de structuri.

Având in spate experiența acumulată de-a lungul anilor, lucrând la diferite proiecte complexe, considerăm că putem realiza proiecte de rezistență  care să satisfacă beneficiarul lucrării si care să fie predate la timp.

Având experiență în proiectarea structurilor pentru proiecte pe Fonduri Europene, știm ce înseamnă preadarea proiectului in timp util.

PLAN DESIGN este un birou de proiectare a structurilor de rezistenta pentru constructii civile si industriale si consultanta aferenta acestui segment. Experienţa noastră include proiectarea unor tipuri variate de construcţii pentru o gama diversă de clienţi din sectorul public. Avem în spate un istoric foarte bogat, pentru că inainte de a lucra în această firmă, inginerii noștrii au lucrat la proiecte mari in cadrul altor mari firme internaționale. Am avut ocazia să proiectăm structuri complicate, realizate din diverse materiale, in cele mai dificile zone seismice, de vânt și zăpadă și din diverse materiale.

De la înfiinţarea sa în 2008 firma s-a dezvoltat constant, angajându-se să furnizeze servicii de proiectare cât mai elaborate, pentru diverse tipuri de structuri din domeniile: industrial, agricol, rezidențial, agrement și servicii,  social, educațional și cultural.

Suntem conştienţi că astăzi calitatea nu înseamnă doar îndeplinirea cerinţelor arhitectului, ci şi capacitatea de a identifica şi  anticipa cerinţele neexprimate prezente în fiecare proiect și de a-i prezenta acestuia diverse soluții de realizare a unui detaliu/concept.

Folosind softuri licențiate și lucrând 3D am reușit să scurtăm timpii de lucru la un proiect atât pentru arhitect căt și pentru noi, și cel mai important, am reușit să evităm foarte multe greșeli ce pot apărea în cazului lucrului cu CAD 2D.

 Ce facem diferit

            Noi considerăm că abordăm proiectele într-un mod diferit față de multe alte firme de proiectare. O principală caracteristică a firmei noastre este faptul că realizăm proiectele in 3D,  folosind  BIM, ceea ce reduce foarte mult greșelile ce pot apărea pe parcursul proiectului.

Chiar dacă suntem pe piață doar din 2008, experiența noastră este mult mai mare, lucru datorat  celor aproape 2 zile de lucru pe care le îngrămădim intr-o zi normală de proiectare, totul în incercarea de-a preda la timp un proiect realizat așa cum ne place nouă să-l predăm.

Orice proiect, indiferent de mărimea lui, este predat cu detalii de executie, complex realizate și cu extrase de materiale detaliate.

Înainte de a alege o soluție constructivă definitivă, propunem mai multe variante de lucru ce includ diverse materiale pentru realizarea structurii  și ținând cont de factorii economici, împreună cu arhitectul și beneficiarul alegem soluția optimă.